Ekmek Kutusu Nasıl Temizlenir

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Ekmek Kutusu Nasıl Temizlenir hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
Ekmek kutusunu temizlemenin pratik yolu
Ekmek kutusunun temizliği de büyük önem taşır. Bu nedenle ekmek kutunuzu haftada bir kere yüzde 10 oranında sirkeli suyla silmeyi ihmal etmeyin ve bunu alışkanlık haline getirmemelisiniz. Aksi halde ekmeğiniz daha çabuk küflenir. Küflü ekmek diyare yapabileceği için yemeyin.
Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
10.04.2015 20:29:53
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Sakız Yapışınca Nasıl Çıkartılır
Sakız Yapışınca Nasıl Çıkartılır
Elbiselerdeki Yapışan Sakızı Çıkartmak İçin Ne Yapmalıyız? Elbisenize sakız yapışırsa, naylon torbanın içerisinde buzluğa koyun.Bir saat bekletin ve çıkartın. Sakız buzdolabın soğukluğundan dolayı donup kuruyacaktır. Donmuş çikleti hafifçe bıçağın ters yüzü ile kırıp kazıyın. Sakızın kaba kısmı çıktı şimdi üzerinde kalan lekeleri kolayca temizleyebiliriz. Benzer Makaleler...
»» devamını oku »»
Duvar Kağıdını Temizlemenin Pratik Yolu
Duvar Kağıdını Temizlemenin Pratik Yolu
Duvar kağıdının üzerinde kalan izler nasıl çıkar? Duvar kağıdı üzerindeki kurşun kalem, parmak izi ve kir lekelerini, silmeye kalkışmayın. Normal, temiz bir silgiyle silerek kurtulabilirsiniz bunlardan. Yağlı izleri ise, daha başka bir yöntemle çıkarabilirsiniz. Üzerine kurutma kağıdı tuttuktan sonra, bunun da üzerinden sıcak ütüyle geçersiniz, lekeler kaybolur.
»» devamını oku »»
Ekmek Kutusu Nasıl Temizlenir
Ekmek Kutusu Nasıl Temizlenir
Ekmek kutusunu temizlemenin pratik yolu Ekmek kutusunun temizliği de büyük önem taşır. Bu nedenle ekmek kutunuzu haftada bir kere yüzde 10 oranında sirkeli suyla silmeyi ihmal etmeyin ve  bunu alışkanlık haline getirmemelisiniz. Aksi halde ekmeğiniz daha çabuk küflenir. Küflü ekmek diyare yapabileceği için yemeyin.
»» devamını oku »»
Şarap Lekesini Çıkartmanın Pratik Yolu
Şarap Lekesini Çıkartmanın Pratik Yolu
Elbiseye dökülen şarap nasıl çıkar? Halı veya bazı giysilerin üzerindeki kırmızı şarap lekelerini beyaz şarapla silerek çıkarabilirsiniz. Ama eğer o an beyaz şarabınız yoksa lekenin üzerine bol tuz serpiştirin ve soğuk suyla durulayın. Elinizin altında hiç bir şey olmadığında şarabın döküldüğü yeri hiç bekletmeden hemen suya tutarak şarabı olduğunca kıyafetinizden...
»» devamını oku »»
Her İşin Bir Kolayı Var
Her İşin Bir Kolayı Var
Sodayı soğuk ve limonlu sevenler Dilediğiniz miktarda limon suyunu bir buzdolabı poşetine doldurup (buzluk poşeti de olabilir) ağzını iyice bağlayın. Buzlukta dondurun. Sodaya istediğiniz miktarda limonsuyu buzlarından ilave edip soğuk soğuk içebilirsiniz. Plastik şişelerden huniler Aniden bir huniye ihtiyacınız oldu, ağzı dar bir şişeye su doldurmanız gerekiyor ve huni...
»» devamını oku »»
Çay Lekesini Çıkartmanın Püf Noktası
Çay Lekesini Çıkartmanın Püf Noktası
Çay lekesini çıkartmanın püf noktası Çayla lekelenen bir kumaşı temizlemenin en iyi yolu , hiç vakit geçirmeden üzerine kaynar su dökmektir. Bazı kaynaklar limon kolonyasının da çay lekesini çıkarmada yararlı olacağını kaydediyor. Hemen temizlenmeyen çay lekelerini çıkarmak da zordur. Ama leke olur olmaz hemen ılık suyla yıkanır ve durulanırsa lekeden eser kalmaz.
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder