Limonu Nasıl Kesmeli

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Limonu Nasıl Kesmeli hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
Limon az kullanılacak ise nasıl kullanılmalı
Limonun tümünü kullanmayacaksanız, bunu ortadan kesmeniz doğru olmaz, limona yazık etmiş olursunuz. Birkaç damla suyu için kürdanla limonu delip kabuğunu kaldırın ve limonu buradan sıktıktan sonra kabuğunu kürdanla tekrar kapatın. Böylelikle bu limonu birçok defalar kullanmış olursunuz.
Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
4.04.2015 22:01:44
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Şarap Lekesini Çıkartmanın Pratik Yolu
Şarap Lekesini Çıkartmanın Pratik Yolu
Elbiseye dökülen şarap nasıl çıkar? Halı veya bazı giysilerin üzerindeki kırmızı şarap lekelerini beyaz şarapla silerek çıkarabilirsiniz. Ama eğer o an beyaz şarabınız yoksa lekenin üzerine bol tuz serpiştirin ve soğuk suyla durulayın. Elinizin altında hiç bir şey olmadığında şarabın döküldüğü yeri hiç bekletmeden hemen suya tutarak şarabı olduğunca kıyafetinizden...
»» devamını oku »»
Tüy Döken Çamaşırlar Nasıl Yıkanmalı
Tüy Döken Çamaşırlar Nasıl Yıkanmalı
Tüy döken çamaşırlar nasıl yıkanmalı? Toz bezlerinin, bazı çorapların ve kazakların tüyleri çok dökülür. Bu gibi şeyleri yıkarken dökülen tüylerin başka çamaşırlarla yapışmasını önlemek için bunları örneğin yastık kılıfının içine sokup öyle yıkayın. Aldığınız tüylü kazağın giydiğinizde ve yıkarken tüy dökmesini istemiyorsanız, bir gece önceden poşete koyup, buzdolabının...
»» devamını oku »»
Duvar Kağıdını Temizlemenin Pratik Yolu
Duvar Kağıdını Temizlemenin Pratik Yolu
Duvar kağıdının üzerinde kalan izler nasıl çıkar? Duvar kağıdı üzerindeki kurşun kalem, parmak izi ve kir lekelerini, silmeye kalkışmayın. Normal, temiz bir silgiyle silerek kurtulabilirsiniz bunlardan. Yağlı izleri ise, daha başka bir yöntemle çıkarabilirsiniz. Üzerine kurutma kağıdı tuttuktan sonra, bunun da üzerinden sıcak ütüyle geçersiniz, lekeler kaybolur.
»» devamını oku »»
Temizlikte Püf Noktalar
Temizlikte Püf Noktalar
Kolay Temizlik İçin Pratik Bilgiler Yer tahtalarının parlaması için pratik çözümler Temiz yer tahtalarının en büyük düşmanlarından biri de sudur. Yerdeki küçük lekelerin iyice temizlenmesini istiyorsanız, suyun içine biraz sirke katarak yerleri silin. Zeminin anında pırıl pırıl olduğunu göreceksiniz. Dantellerin beyaz olması için ne yapmalı? Beyaz dantellerinizin çok daha...
»» devamını oku »»
Çay Lekesini Çıkartmanın Püf Noktası
Çay Lekesini Çıkartmanın Püf Noktası
Çay lekesini çıkartmanın püf noktası Çayla lekelenen bir kumaşı temizlemenin en iyi yolu , hiç vakit geçirmeden üzerine kaynar su dökmektir. Bazı kaynaklar limon kolonyasının da çay lekesini çıkarmada yararlı olacağını kaydediyor. Hemen temizlenmeyen çay lekelerini çıkarmak da zordur. Ama leke olur olmaz hemen ılık suyla yıkanır ve durulanırsa lekeden eser kalmaz.
»» devamını oku »»
Eşyaları Güvelerden Korumanın Püf Noktaları
Eşyaları Güvelerden Korumanın Püf Noktaları
Güvelere karşı ne yapmalı Bavullara kaldırdığınız kışlık giysileri, güvelerden korumak için , naftalinin yanı sıra, ceplerine veya kat yerlerine bir iki karanfil veya küçük kırmızı biber koymayı unutmayın. Karanfil hem güveleri giysilerden uzak tutar, hem de naftalinin kokusunu bir ölçüde azaltmış olur.
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder