Eşyaları Güvelerden Korumanın Püf Noktaları

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Eşyaları Güvelerden Korumanın Püf Noktaları hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
Güvelere karşı ne yapmalı
Bavullara kaldırdığınız kışlık giysileri, güvelerden korumak için, naftalinin yanı sıra, ceplerine veya kat yerlerine bir iki karanfil veya küçük kırmızı biber koymayı unutmayın. Karanfil hem güveleri giysilerden uzak tutar, hem de naftalinin kokusunu bir ölçüde azaltmış olur.
Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
9.04.2015 00:14:00
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Limon Kokusu
Limon Kokusu
Limonun farklı farklı kullanımı - Bulaşık makinalarımız da bazen yıkama sonrası istemedeğimiz, hoş olmayan kokular alabiliriz. Bunun sebepleri genelde ya uzun süre beklemeleri ya da içerisinde yumurta, balık gibi yoğun koku yapan kalıntıların olmasıdır. Hazır satılan birçok güzel kokular var, ancak evimizde hepimizin sürekli tükettiği limon gibi kıymetli ve hoş kokusu olan...
»» devamını oku »»
Sıvı Yağlar Nasıl Saklanır
Sıvı Yağlar Nasıl Saklanır
Sıvı yağlar nasıl saklanmalı? Zeytinyağı, ayçiçeği yağı gibi sıvı yağları nasıl saklamak gerektiğini pek çok kişi bilmediği için, genellikle bu yağlar uzun süre dayanmadan acılaşırlar. Çünkü ışıklı bir yerde tutulursa bu yağlar ışıktan zarar görür. Sıvı yağları koyu renkli bir şişeye ya da koyu renkli bir kapta saklamak gerekir. Böylece yağ acılaşmaz ve yemeğin de tadını...
»» devamını oku »»
Giysilerdeki Pas Lekesi Nasıl Çıkar
Giysilerdeki Pas Lekesi Nasıl Çıkar
Giysilerde oluşan pas lekesi nasıl çıkar? İç çamaşırları ve giysileriniz de oluşan pas lekeleri sizi telaşlandırmasın. Bir kasenin içinde bir limonun suyuyla bir avuç tuzu karıştırın. Küçük bir fırçayla elde ettiğiniz karışımı lekeli yerin üzerine sürün ve güneşte kurumaya bırakın. Sonra yıkayıp durulayın. Lekenin yok olduğunu göreceksiniz.
»» devamını oku »»
Araba Tutmasına Pratik Çözüm
Araba Tutmasına Pratik Çözüm
Araba tutmasına karşı ne yapılır Araba tuttuğu için , uzunca bir yola çıkarken kara kara düşünüyorsanız, naneyi imdadınıza çağırın. Birkaç yaprak taze naneyi suda kaynatıp, soğuduktan sonra içerseniz araba yolculuğuna daha iyi dayanırsınız. Yolculuğa çıkmadan önce yanınıza bir demet maydanoz almayı da unutmayın. Arada bir maydanozu koklamak da etkili olacaktır.
»» devamını oku »»
Kırılan Yumurta Nasıl Temizlenir
Kırılan Yumurta Nasıl Temizlenir
Kırılan yumurtanın yerden temizlenmesinde pratik çözüm Elinizdeki yumurtayı kazara mutfak örtüsünün üzerine düşürseniz sakın telaşlanmayın ve hemen silmeye kalkışmayın. Kırılan yumurtanın üzerine bol miktarda tuz ekip bir   saat kadar bekletirseniz, yumurta sertleşir ve siz de onu bir süpürge faraşının içine kolayca alabilirsiniz.
»» devamını oku »»
Ayak Parmaklarınızı Nasıl Kullanabilirsiniz
Ayak Parmaklarınızı Nasıl Kullanabilirsiniz
Ayak parmaklarınızı el parmaklarınız gibi nasıl kullanabilirsiniz? Ayak parmaklarınızın da el parmaklarınız gibi kolaylıkla eğilip bükülmesi gerekir. Bunu sağlamak için de şunu yapın. Yalın ayak yerden parmaklarınızla kalemi alıp tekrar yere bırakın. Bu parmaklarınız için o kadar kolay bir egzersiz ki, bunu ayakta veya oturarak da rahatlıkla yapabilirsiniz. Benzer Makaleler...
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder