Masa Örtülerini Kolalı Yapmanın Pratik Yolu

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Masa Örtülerini Kolalı Yapmanın Pratik Yolu hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
Masa örtülerini kolalamanın pratik yolu
Masa örtülerini kolalamayı mı düşünüyorsunuz? O halde bu işi, hamur işi bir şey pişirdiğiniz güne denk getirin. Neden derseniz çünkü hamur haşladığınız su, kolanın gördüğü işi aynen görecektir, örneğin mantıyı haşladığınız suyu dökmek yerine, kola olarak kullanabilirsiniz, örtüleriniz aynı sonucu verecektir.
Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
4.04.2015 21:59:44
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Ketçap Dökmenin Pratik Yolu
Ketçap Dökmenin Pratik Yolu
Ketçabın şişeden daha kolay akması için ne yapmalı Ketçap , şişeden bazen zor akar, bir-iki damla ketçabın örneğin makarnanın üstüne akması için birkaç dakika beklemek gerekir. Böyle bir durumda ketçap  şişesinin içine dibine kadar kamış daldırın. Kamışla birlikte şişenin içine giren hava, ketçabın kolaylıkla akmasını sağlamış olur.
»» devamını oku »»
Duvara Çivi Nasıl Çakılır
Duvara Çivi Nasıl Çakılır
Duvara çivi çakmanın kolay yolu Eğer eşiniz ya da evde becerikli birisi yoksa ve siz tahtaya çivi çakmak zorunda kaldıysanız, size çok pratik bir yol öneririz. Böylece size güç gelebilecek bu işi halletmiş olursunuz. Çünkü tahtaya çivi çakarken , çakan kişi tecrübeli değilse çivi sağa sola kayabilir. Bu arada parmağınıza çekiç inebilir. Onun için önce çiviyi önce bir parça...
»» devamını oku »»
Evde Çaydanlıktaki Kireç Nasıl Çıkar
Evde Çaydanlıktaki Kireç Nasıl Çıkar
Çaydanlığın kirecini evde nasıl çözersiniz? Kireçlenen çaydanlıkları eski haline getirmek için, üç ayrı öneri: - Çaydanlığın yarısına su, yarısına sirke koyarak kaynatın. Bir süre kaynadıktan sonra ateşten indirip, sabaha kadar bekletin. - İçine su koyarak, yaklaşık bir gün, buzdolabında bekletin. Kireç soğuktan etkilenip kabaracaktır. - En iyisi, daha çaydanlığınız kireç...
»» devamını oku »»
Masa Örtülerini Kolalı Yapmanın Pratik Yolu
Masa Örtülerini Kolalı Yapmanın Pratik Yolu
Masa örtülerini kolalamanın pratik yolu Masa örtülerini kolalamayı mı düşünüyorsunuz? O halde bu işi, hamur işi bir şey pişirdiğiniz güne denk getirin. Neden derseniz çünkü hamur haşladığınız su, kolanın gördüğü işi aynen görecektir, örneğin mantıyı haşladığınız suyu dökmek yerine, kola olarak kullanabilirsiniz, örtüleriniz aynı sonucu verecektir.
»» devamını oku »»
Çay Lekesini Çıkartmanın Püf Noktası
Çay Lekesini Çıkartmanın Püf Noktası
Çay lekesini çıkartmanın püf noktası Çayla lekelenen bir kumaşı temizlemenin en iyi yolu , hiç vakit geçirmeden üzerine kaynar su dökmektir. Bazı kaynaklar limon kolonyasının da çay lekesini çıkarmada yararlı olacağını kaydediyor. Hemen temizlenmeyen çay lekelerini çıkarmak da zordur. Ama leke olur olmaz hemen ılık suyla yıkanır ve durulanırsa lekeden eser kalmaz.
»» devamını oku »»
Zeytinyağı Lekesini Çıkartmanın Pratik Yolu
Zeytinyağı Lekesini Çıkartmanın Pratik Yolu
Zeytinyağı lekesi nasıl çıkar? İpekli kumaşlardaki zeytinyağı lekesini bayat ekmekle ovmak, mükemmel bir usuldür. Lekenin kolayca kaybolduğunu göreceksiniz. Diğer kumaşlardaki zeytinyağı lekesini çıkarmak için de, leke henüz yaşken üzerine talk pudrası döküp kuruduktan sonra fırçalamalıdır. Ayrıca lekenin üzerine kurutma kağıdı koyup sıcak ütü ile ütülemek de lekenin...
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder