Sabunun Erimesini Önleyen Pratik Yöntemler

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Sabunun Erimesini Önleyen Pratik Yöntemler hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
Sabunun erimesini nasıl önleriz?
Banyo sabununuzun, sabunlukta erimesinden yakınıyorsanız, bunu ipe takıp duvara asın. Sabununuzu bir matkapla, matkabınız yoksa, ısıttığınız bir inşaat çivisiyle delin. Deliğinden ip geçirin ve duvara asın. Böylece sabununuz erimeyecek, hem de daha çabuk kuruyacak. 
Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
10.04.2015 20:30:12
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Mobilya Lekeleri Nasıl Çıkar
Mobilya Lekeleri Nasıl Çıkar
Mobilyadaki lekeleri çıkartmanın püf noktaları Mobilyalardaki bardak lekelerini çıkarmanın bir yolu da, cilası gitmiş lekelere yere tuz ve üzerine zeytinyağı koymaktır. Tuzlu zeytinyağı karışımını birkaç saat bekletip yumuşak bezle silin, sonra mobilya cilasıyla parlatın. Evinizde dikkatsiz misafirlerin mobilyalarınızı harap etmelerine kızıyorsanız, siz de başkalarının...
»» devamını oku »»
Evde Çaydanlıktaki Kireç Nasıl Çıkar
Evde Çaydanlıktaki Kireç Nasıl Çıkar
Çaydanlığın kirecini evde nasıl çözersiniz? Kireçlenen çaydanlıkları eski haline getirmek için, üç ayrı öneri: - Çaydanlığın yarısına su, yarısına sirke koyarak kaynatın. Bir süre kaynadıktan sonra ateşten indirip, sabaha kadar bekletin. - İçine su koyarak, yaklaşık bir gün, buzdolabında bekletin. Kireç soğuktan etkilenip kabaracaktır. - En iyisi, daha çaydanlığınız kireç...
»» devamını oku »»
Şişe Ağzında Kalan Mantar Nasıl Çıkar
Şişe Ağzında Kalan Mantar Nasıl Çıkar
Şişe ağzında kalan mantar nasıl çıkar Şişelerin ağzındaki mantar tapaları kolayca çıkarmak için, şişenin ağzını kısa bir süre için sıcak suya batırın. Cam sıcağın etkisiyle genişleyeceğinden tapa daha kolay çıkacaktır. Sıcak suya batırılmış bir bezi şişenin ağzına sardığınız zaman da mantarın kolayca çıkmasını sağlamış olursunuz.
»» devamını oku »»
Giysilerdeki Pas Lekesi Nasıl Çıkar
Giysilerdeki Pas Lekesi Nasıl Çıkar
Giysilerde oluşan pas lekesi nasıl çıkar? İç çamaşırları ve giysileriniz de oluşan pas lekeleri sizi telaşlandırmasın. Bir kasenin içinde bir limonun suyuyla bir avuç tuzu karıştırın. Küçük bir fırçayla elde ettiğiniz karışımı lekeli yerin üzerine sürün ve güneşte kurumaya bırakın. Sonra yıkayıp durulayın. Lekenin yok olduğunu göreceksiniz.
»» devamını oku »»
Perdeleriniz Nasıl Beyazlar
Perdeleriniz Nasıl Beyazlar
Perdelerin temizliği nasıl yapılmalı? Naylon tül perdelerinizi soğuk su ve sabunla veya deterjanla yıkayarak temizleyebilirsiniz. Ama kadife yada ipekli saten ve bunun gibi olan pahalı kumaştan yapılanları temizleyiciye verip kuru temizleme yaptırmakla fayda vardır. Temizletme parasına tamah edip evde yıkamaya kalkarsanız, berbat edip yeni perde yaptırmak zorunda bile...
»» devamını oku »»
Masa Örtülerini Kolalı Yapmanın Pratik Yolu
Masa Örtülerini Kolalı Yapmanın Pratik Yolu
Masa örtülerini kolalamanın pratik yolu Masa örtülerini kolalamayı mı düşünüyorsunuz? O halde bu işi, hamur işi bir şey pişirdiğiniz güne denk getirin. Neden derseniz çünkü hamur haşladığınız su, kolanın gördüğü işi aynen görecektir, örneğin mantıyı haşladığınız suyu dökmek yerine, kola olarak kullanabilirsiniz, örtüleriniz aynı sonucu verecektir.
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder