Duvar Temizlemenin Pratik Yolu

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Duvar Temizlemenin Pratik Yolu hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
Duvar temizliği nasıl yapılır
Duvarların isini yok etmek, temizlemek için ılık suyu yarım kahve fincanı amonyak, yarım bardak sirke yarım bardak da çamaşır suyu katın. Duvarları bu karışımla ve sünger yahut top haline getirdiğiniz eski naylon çoraplarla silin, sonra kurulayın. Duvarlara deterjan sürmeyin.
Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
3.04.2015 18:38:29
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Camlar Nasıl Pırıl Pırıl Olur
Camlar Nasıl Pırıl Pırıl Olur
Camlarınızı nasıl silmelisiniz? Pencere camlarınızın pırıl pırıl olmasını istiyorsanız , yarım şişe alkolü amonyakla doldurun. Tozunu aldığınız camlara bu karışımdan püskürtün ve pamuklu bir bezle bir güzel silin. Amonyak camdaki yağlı lekeleri alacak, alkol ise kısa sürede kurutacaktır. Camlarınızın temizliği ile övünmek istiyorsanız önerimize kulak verin. Yalnız...
»» devamını oku »»
Giysilerdeki Pas Lekesi Nasıl Çıkar
Giysilerdeki Pas Lekesi Nasıl Çıkar
Giysilerde oluşan pas lekesi nasıl çıkar? İç çamaşırları ve giysileriniz de oluşan pas lekeleri sizi telaşlandırmasın. Bir kasenin içinde bir limonun suyuyla bir avuç tuzu karıştırın. Küçük bir fırçayla elde ettiğiniz karışımı lekeli yerin üzerine sürün ve güneşte kurumaya bırakın. Sonra yıkayıp durulayın. Lekenin yok olduğunu göreceksiniz.
»» devamını oku »»
Sertleşen Havluları Yumuşatmanın Pratik Yolları
Sertleşen Havluları Yumuşatmanın Pratik Yolları
Sertleşen havluları nasıl yumuşatırız Yıkadığınız havluların sertleştiğini fark ederseniz , kuruduktan sonra tüylerinin ters yönünde sert bir fırçayla fırçalayın. Bir daha ki seferde son durulama suyuna yumuşatıcı koymayı unutmayın.
»» devamını oku »»
Evde Çaydanlıktaki Kireç Nasıl Çıkar
Evde Çaydanlıktaki Kireç Nasıl Çıkar
Çaydanlığın kirecini evde nasıl çözersiniz? Kireçlenen çaydanlıkları eski haline getirmek için, üç ayrı öneri: - Çaydanlığın yarısına su, yarısına sirke koyarak kaynatın. Bir süre kaynadıktan sonra ateşten indirip, sabaha kadar bekletin. - İçine su koyarak, yaklaşık bir gün, buzdolabında bekletin. Kireç soğuktan etkilenip kabaracaktır. - En iyisi, daha çaydanlığınız kireç...
»» devamını oku »»
Pas Lekesini Çıkartmanın Pratik Yolu
Pas Lekesini Çıkartmanın Pratik Yolu
Çamaşırlarda oluşan pas lekeleri nasıl çıkar? Çamaşırlarınızda pas lekesi gördüğünüzde çıkmaz diye üzülmeyin. İlk yapacağınız, iş, tuza bastırılmış bir dilim limon ile lekeyi ovmaktır. Ovduktan sonra kuruyan yer yıkandığında lekenin hiç bir iz bırakmadan çıktığını göreceksiniz.
»» devamını oku »»
Tüy Döken Çamaşırlar Nasıl Yıkanmalı
Tüy Döken Çamaşırlar Nasıl Yıkanmalı
Tüy döken çamaşırlar nasıl yıkanmalı? Toz bezlerinin, bazı çorapların ve kazakların tüyleri çok dökülür. Bu gibi şeyleri yıkarken dökülen tüylerin başka çamaşırlarla yapışmasını önlemek için bunları örneğin yastık kılıfının içine sokup öyle yıkayın. Aldığınız tüylü kazağın giydiğinizde ve yıkarken tüy dökmesini istemiyorsanız, bir gece önceden poşete koyup, buzdolabının...
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder