Ütünün Altına Yapışan Kola Nasıl Çıkar

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Ütünün Altına Yapışan Kola Nasıl Çıkar hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
Ütünün altına yapışan kolayı çıkartmanın püf noktası
Ev hanımı evde ütü yaparken bazen can sıkıcı durumlarla karşılaşabilir. Can sıkan durumlardan biri de kolalı çamaşırı ütülerken ortaya çıkar. Eğer ütü yaparken kolalı çamaşırın kolası ütünün altına yapışırsa hiç canınızı sıkmayın.

Biraz sofra tuzu. Kolayı ütünün altından çıkarmanın bir yolu vardır. Bunun için bir kağıda bir miktar sofra tuzu serpin. Sonra sıcak ütüyü üstünde tuz bulunan kağıdın üzerinde gezdirin. Daha sonra göreceğiniz gibi kola hemen çıkacaktır.
Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
6.04.2015 23:20:33
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Şişe Ağzında Kalan Mantar Nasıl Çıkar
Şişe Ağzında Kalan Mantar Nasıl Çıkar
Şişe ağzında kalan mantar nasıl çıkar Şişelerin ağzındaki mantar tapaları kolayca çıkarmak için, şişenin ağzını kısa bir süre için sıcak suya batırın. Cam sıcağın etkisiyle genişleyeceğinden tapa daha kolay çıkacaktır. Sıcak suya batırılmış bir bezi şişenin ağzına sardığınız zaman da mantarın kolayca çıkmasını sağlamış olursunuz.
»» devamını oku »»
Sivrisinek Sokmasına Pratik Çözüm
Sivrisinek Sokmasına Pratik Çözüm
Sivrisinek sokmasına karşı ne yapılır Sağlık açısından sayısız yararları olan maydanozun sivrisinek sokmalarına karşı birebir geldiğini de biliyor muydunuz? Sineğin soktuğu yeri birkaç maydanoz yaprağı ile ovarsanız kaşıntı ve kızarıklığı gidermiş olursunuz.
»» devamını oku »»
Bol Köpüklü Kahve Nasıl Yapılır
Bol Köpüklü Kahve Nasıl Yapılır
Köpüklü kahve nasıl yapılır? Kahvenin kırk yıllık hatırı vardır hele bu köpüklü olursa kahvenizin şöyle bol köpüklü olması için . - Muhakkak soğuk suyla pişirin onu. Ama, köpüksüz isterseniz sıcak suyla pişirebilirsiniz tabii. Çabuk da pişer o zaman. - Kahveyi biraz bol koyun. Az olması hem tadını hem de köpük oluşumunu engelleyecektir. - Olmaya yakın kesinlikle kahveyi...
»» devamını oku »»
Plastik Şişeleri Nasıl Değerlendirebiliriz
Plastik Şişeleri Nasıl Değerlendirebiliriz
Evdeki Plastik Şişeleri Değerlendirmenin Yolları Hepimizin tükettiği gazlı içeceklerin ya da suların şişelerini kullanarak çok şık ürünler yapmamız mümkün. Hepsi el emeği ve göz nuru bu ürünleri yaparken eminim hem çok eğleneceksiniz hem de doğaya katkınız olduğu için kullanırken farklı bir keyif alacaksınız.
»» devamını oku »»
Pırlanta Temizlemenin Püf Noktaları
Pırlanta Temizlemenin Püf Noktaları
Pırlantalar nasıl temizlenir Pırlantalı yüzüğünüzün de arada bir temizlenmeye ihtiyacı olduğunu unutmayınız. Yüzüğü birkaç dakika alkole batırın ve bir güderi parçasıyla kurulayın. Montürün iç kısmını da bir diş fırçasıyla temizleyin. Yüzüğün altından olan kısmını, ıslak talaşla ovarak parlatabilirsiniz.
»» devamını oku »»
Kötü Kokulardan  ve Kemirgenlerden Kurtulmanın Yolları
Kötü Kokulardan ve Kemirgenlerden Kurtulmanın Yolları
Fareleri kaçırmak için : Püf noktası: Nane yağını bir karton parçasının üzerine sürün farelerin geldiği yere koyun. Mangal ızgaranızı temizlemek zordur : Püf noktası: Ilıkken cam sille temizleyin veya ılıkken nemli gazete kağıdına sarın bir müddet sonra sertleşmiş artıkların yumuşadığını göreceksiniz. Boya kokusunu gidermek için : Püf noktası: İki büyük baş soğanı soyup...
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder