Çivi Çakarken Elinizi Nasıl Korursunuz

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Çivi Çakarken Elinizi Nasıl Korursunuz hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
Çivi çakarken elinizi nasıl korursunuz
Çok küçük çivileri duvara çakmak oldukça zordur. Ancak çivi çakarken elinizi çekiçten korumanız için size bir önerimiz var. Çiviyi önce beyaz bir kartona batırın ve çiviyi kartonun altından tutarak çakın. Böylece beyaz kartonun üzerinde çok daha belirgin olan çivinin başını kolaylıkla görebilecek ve çekici elinize vurma tehlikesini de önlemiş olacaksınız.
Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
3.04.2015 18:39:32
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Altın Nasıl Temizlenir?
Altın Nasıl Temizlenir?
Altınları Temizlemek İçin Ne Yapmalıyız? Bir litre suya 15 gram sabun rendesi ve 100 gram amonyak ilave edin. Temizlemek istediğiniz altın eşyalarınızı bu karışımın içinde yarım saat kadar bırakın. Sonra, soğuk suyla çalkalayın ve bir deri parçasıyla temizleyin. Altınların temizlendiğini göreceksiniz. Benzer Makaleler Kötü Kokuları Gidermenin püf Noktaları En Pratik Mutfak...
»» devamını oku »»
Evde Bulaşık Makinesi Nasıl Kullanılmalı
Evde Bulaşık Makinesi Nasıl Kullanılmalı
Bulaşık makinesinin daha temiz yıkaması ve kötü kokmaması için püf noktalar Her bayanın kendine has temizlik alışkanlığı vardır. Yapılan iş aynıdır aslında ama gidiş yolları farklı olabilir. Bende sizlere bulaşık makinesi kullanımı ile ilgili bir takım püf noktalar vermek istiyorum. Vereceğim bilgiler benim bizzat uygulamam sonucu edindiğim bilgilerdir. Bunları sizlerle...
»» devamını oku »»
Kemer Delmenin Pratik Yolları
Kemer Delmenin Pratik Yolları
Kemere delik kolayca nasıl açılır Aldığınız bir kemere bazen belinize göre bir delik daha açmanız gerekir. Bu deliği siz kendiniz kolaylıkla açabilirsiniz. Delik açacağınız yeri önce bir kalemle işaretleyin, sonra da buraya kızdırdığınız şişi batırın.
»» devamını oku »»
Plastik Şişeleri Nasıl Değerlendirebiliriz
Plastik Şişeleri Nasıl Değerlendirebiliriz
Evdeki Plastik Şişeleri Değerlendirmenin Yolları Hepimizin tükettiği gazlı içeceklerin ya da suların şişelerini kullanarak çok şık ürünler yapmamız mümkün. Hepsi el emeği ve göz nuru bu ürünleri yaparken eminim hem çok eğleneceksiniz hem de doğaya katkınız olduğu için kullanırken farklı bir keyif alacaksınız.
»» devamını oku »»
Evde temizlik nasıl yapılmalı ?
Evde temizlik nasıl yapılmalı ?
Ev Temizliğinde Nelere Dikkat Etmeliyiz? Ev temizliği, çamaşır ve bulaşığın kadınların çok zamanını aldığı bir gerçek. Bazı püf noktaları bilmiyorsanız, hem fazla vakit harcayıp hem de tam bir temizlik yapamıyor olabilirsiniz. Hatta yanlış bir temizleme işlemi evinizin zeminine ve eşyalara zarar da verebilir. Temizlikte doğru, çabuk ve en iyi performansı almak için ,...
»» devamını oku »»
Araba Tutmasına Pratik Çözüm
Araba Tutmasına Pratik Çözüm
Araba tutmasına karşı ne yapılır Araba tuttuğu için , uzunca bir yola çıkarken kara kara düşünüyorsanız, naneyi imdadınıza çağırın. Birkaç yaprak taze naneyi suda kaynatıp, soğuduktan sonra içerseniz araba yolculuğuna daha iyi dayanırsınız. Yolculuğa çıkmadan önce yanınıza bir demet maydanoz almayı da unutmayın. Arada bir maydanozu koklamak da etkili olacaktır.
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder