Teflon Tava Nasıl Temizlenmeli

Kadınlar için Pratik Bilgiler bilgilerinin paylaşıldığı bu yazımızda Teflon Tava Nasıl Temizlenmeli hakkında detaylı bilgiye ulaştınız. Dilerseniz Pratik Bilgiler kategorisinde bulunan diğer makalelerimizi okuyarak daha başka bilgiler edinebilirsiniz.
Teflon tavalar nasıl temizlenmeli
Teflon adı verilen yapışmaz tavalar ve tencereleri temizlemek için sakın kazımayın, telle ovalamayın, zira çizilir ve bozulur. Tavaya karbonat ve sirke kattığınız suyu koyun, 10-15 dakika kaynatın, sonra yumuşak bir bezle yıkayın. Teflon eşyayı ateşten alınca soğuk yere koymayın, tahta yahut kuru beze oturtun.
Yazar
En Pratik Kadın
Eklenme Zamanı
3.04.2015 18:39:14
Yorum sayısı
0
İlgili Makaleler
Ketçap Dökmenin Pratik Yolu
Ketçap Dökmenin Pratik Yolu
Ketçabın şişeden daha kolay akması için ne yapmalı Ketçap , şişeden bazen zor akar, bir-iki damla ketçabın örneğin makarnanın üstüne akması için birkaç dakika beklemek gerekir. Böyle bir durumda ketçap  şişesinin içine dibine kadar kamış daldırın. Kamışla birlikte şişenin içine giren hava, ketçabın kolaylıkla akmasını sağlamış olur.
»» devamını oku »»
Duvar Kağıdını Temizlemenin Pratik Yolu
Duvar Kağıdını Temizlemenin Pratik Yolu
Duvar kağıdının üzerinde kalan izler nasıl çıkar? Duvar kağıdı üzerindeki kurşun kalem, parmak izi ve kir lekelerini, silmeye kalkışmayın. Normal, temiz bir silgiyle silerek kurtulabilirsiniz bunlardan. Yağlı izleri ise, daha başka bir yöntemle çıkarabilirsiniz. Üzerine kurutma kağıdı tuttuktan sonra, bunun da üzerinden sıcak ütüyle geçersiniz, lekeler kaybolur.
»» devamını oku »»
Şişe Ağzında Kalan Mantar Nasıl Çıkar
Şişe Ağzında Kalan Mantar Nasıl Çıkar
Şişe ağzında kalan mantar nasıl çıkar Şişelerin ağzındaki mantar tapaları kolayca çıkarmak için, şişenin ağzını kısa bir süre için sıcak suya batırın. Cam sıcağın etkisiyle genişleyeceğinden tapa daha kolay çıkacaktır. Sıcak suya batırılmış bir bezi şişenin ağzına sardığınız zaman da mantarın kolayca çıkmasını sağlamış olursunuz.
»» devamını oku »»
Televizyonun Göze Zararını Azaltmak
Televizyonun Göze Zararını Azaltmak
Televizyonun gözünüze zarar vermemesi için ne yapmalı? Eğer gözlerinizin televizyondan bir zarar görmesini istemiyorsanız baza noktalara dikkat etmelisiniz. Ekranın göz hizasında olması, seyredilen odada bir  ışık bulunması televizyonun yaklaşık dört metre uzaklıktan seyredilmesi, sürekli iki saat televizyon izlendikten sonra gözlerin on dakika kadar dinlendirilmesi dikkat...
»» devamını oku »»
Evde Çamaşır Makinesi Nasıl Temizlenir ve Kullanılır
Evde Çamaşır Makinesi Nasıl Temizlenir ve Kullanılır
Çamaşır makinesi nasıl temizlenir ve kullanılır Evlerde hayat kurtarıcı olan beyaz eşyaların uzun ömürlü olmaları için, dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar vardır. Kullanma kılavuzlarında gerekli açıklamalar yapılmasına ve bunların bir çoğuna dikkat edilmesine rağmen, bazen genede beyaz eşyaların ömürleri beklenilenden çok daha kısa olabilir.  Beyaz eşya yani...
»» devamını oku »»
Evde Çaydanlıktaki Kireç Nasıl Çıkar
Evde Çaydanlıktaki Kireç Nasıl Çıkar
Çaydanlığın kirecini evde nasıl çözersiniz? Kireçlenen çaydanlıkları eski haline getirmek için, üç ayrı öneri: - Çaydanlığın yarısına su, yarısına sirke koyarak kaynatın. Bir süre kaynadıktan sonra ateşten indirip, sabaha kadar bekletin. - İçine su koyarak, yaklaşık bir gün, buzdolabında bekletin. Kireç soğuktan etkilenip kabaracaktır. - En iyisi, daha çaydanlığınız kireç...
»» devamını oku »»
Yorum Yaz
Yeni Yorum Ekliyorsunuz !
Rumuz (*) Mail Yorum (*) Gönder